Direktlänk till inlägg 1 oktober 2020
Fick äntligen tag i en sån där "kniv" som man kan trycka ut kärnhuset bara i äpplen.
På så vis kan jag nu torka äppelringar med skalet kvar.
Så mycket enklare att hantera och säkert nyttigare också med skalet kvar.
Tänkte torka upp så vi har ett förråd till vintern.
Så gott det blir :)
All smak blir kvar i äppelringen.
Lägger de torra och avsvalnade skivorna i täta påsar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 |
27 |
28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|